Snild – SoMe Manager

Snild – SoMe Manager

Er du nystartet selvstændig eller den lille virksomhed, så kan jeg hjælpe dig. Hvad enten du er fysioterapeut, bogholder, frisør, håndværker eller noget helt femte, så kan jeg hjælpe med at give din virksomhed den opmærksom den skal have for at skabe vækst eller blive succesfuld. Det kan f.eks være på Facebook, instagram, YouTube, twitter, Linkedin, TikTok og andre. Jeg kan også lave enkle hjemmesider.

Som SoMe manager er det mit ansvar at lytte til de sociale medier – hvad trender liger nu, udvikle indhold dvs. film, tekst billeder, emojis ect, udnytte de værktøjer og formater der ligger på hver enkelt platform og bruge annonceringsværktøjerne (betalte) på de sociale platforme.

Strategi og plan

Sammen lægger vi en strategi for din virksomheds ageren på de sociale medier, herunder en prioritering af hvilke sociale medier der vil give bedst mening at bruge.

Vi har en snak hvor du fortæller mig hvad din virksomhed laver, hvad den står for, hvor længe du har været i gang, hvad der er vigtigt for dig m.m. Vi kigger på hvordan din virksomhed er repræsenteret på de sociale medier nu, og hvad du forventer af mig. Jeg tager en række billeder måske film hvis det er det vi beslutter, og så er vi klar til at indtage de sociale medier.

Du kan vælge følgende pakker:

Pakke 1: 1500 kr.

  • Efter vores samtale og fotosession, sender jeg dig billederne og 7 tekster til de sociale medier. Du vælger selv og skal selv slå dem op på de sociale medier. Ønsker du flere tekster kan det tilkøbes.

Pakke 2: 2000 kr.

  • Efter vores samtale og fotosession, vælger vi i fællesskab de billeder du ønsker at bruge. Jeg skriver 7 tekster – der godkendes af dig. Eventuelle købte annoncer sættes i værk. Jeg står for planlægningen, annonceringen og slår det op på de sociale medier. Ønsker du flere tekster kan det tilkøbes.

Pakke 3: 4000 kr.

  • Efter vores samtale og fotosession, vælger vi i fællesskab de billeder, stories og videoer du ønsker at bruge. Jeg skriver 31 tekster (til en hel mdr.) – der godkendes af dig. Eventuelle købte annoncer sættes i værk. Jeg står for planlægningen, annonceringen og slår det op på de sociale medier. Ønsker du flere tekster kan det tilkøbes.

Pakke 4: 250 kr. i timen.

  • Du har en velfungerende SoMe-platform, men ønsker en der skriver tekster måske nogle flere billeder. Vi mødes og du fortæller mig om virksomheden. Jeg skriver tekster som du selv slår op på de forskellige sociale medier.
  • Du har købt pakke 1, 2 eller 3 og ønsker flere tekster, billeder eller videoer.

Hjemmeside:

  • Ønsker du at jeg laver en hjemmeside afhænger prisen af, hvor meget kompleks en side du ønsker. Er der meget tekst, mange sider og mange billeder ect. Jeg koder ikke, men bruger WordPress eller hjemmesideprogrammer. Men regn mellem 6000 – 10.000 kr. Tilbuddet jeg giver, er en fastpris og det bliver ikke dyrere end tilbuddet.

Min timepris er fast, men jeg afregner pr påbegyndt kvarter. Nogen tekster er korte og hurtige andre kan være længere og mere komplekse og tager derfor længere tid.

Om mig:

Jeg er en kreativ nørd med flair for kommunikation, formidling og fotografering. Jeg er god til at se det store billede, de skæve vinkler og bag om facaden. Jeg trives i den agile hverdag, udvikler mig med motiverende udfordringer og elsker ord. Hele livet har jeg arbejdet med ord, billeder og visuelle udtryk både i arbejdslivet og privatlivet. Jeg siger tingene som de er, og ved hvad der virker.

Kontakt mig på andresenbrit@gmail.com eller tlf 26395657 (send en sms)

Sider jeg har hjulpet:

How To Breathe

Fysio- og åndedrætsterapeut. Ansvarlig for hjemmeside og SoMe.

Qvist Regnskab

Bogholder. Pakke 1 med tilkøb af tekster.

Vingsted Jernalder

Museum. Ansvarlig for alt SoMe – fotografering, videoredigering m.m.

Honningbonden

Min egen side.

Hau Håndværk

Min egen side

Oceans2clean

Billeder til produkter på hjemmesiden.

 

.